SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor o.a. - Ad en Jannie - Adya - Amber Jo Ann - Angela & Erwin Brandts - Anne Vanschothorst - Anita & Ed - Anita Hulshof - Argo - Audrey Smits - August Hendriks - Bas Verbruggen - Bats - Ben de Ruiter - Bert Hermelink - Bianca Frieling - Blitz - Bobby Bingo Band - BX Music - Bram Bierkens - Burdy - Can Skylatk - Carry Ann - Chiel Kamphuis - Christ Blenzo - Clarance - Claudia Ansel - Coming Soon - Corina Sommer - Country Wytske - Dennis Franke - Die Spatzl - Dina Rodrigues - Doran - Duo Pak Aan - Duo Sunday - Eaden - Eric Baghuis - Erik Flanders - Erik van Kruiselbergen - Erwin Klee - Eveline - Eydie - Exit - Exit 31 - Frycel - Gabry - Gene O - Gert Jan Piek - Gewoon Bram - Gewoon Mounier - Gre Parelmoer - Griet Wiersma - Gwendolina - Gilliyan - Hanny-D - Heidedoosjes - Helen Liebvers - Henriette Kropman - Hugo Peeters - Inch - - Inge - Indywheels - Irene & Marco - Ivo Rosbeek - Jack Kunkels - James Cottrial - Jantje Mulder - Jan Warringa - Janneke de Roo - Jo Smeets - Johan Vlemmix -Johannes Wolters - John Enter - John Otten - Johnny Contant - Jose Wolters - Justus - Katlin - Kees Plat - Koyle - Lina Steevens - Linda Klinkers - Mannes - Manuel Palomo - Marco Schouten - Mark van Veen - Marian Mayloo - Mariska Dijkstra - Mariusz en de Muzikanten - Marjolein - Marlane - Martin Groenewold - Minke en Eelco MiRco - Monica West - La Stampa - de Wijze Mannen - Mr. Black & Blue - Mr.Steel - Nathalie - OG Rip - One Mike - Patrick van Rijsewijk - Paul Logister - Paul Smithuis - Paul van Loo - Peggy Mays - Peter den Hollander - Peter Pijper - Petrys - Ray Delando - Rebzjie - Reina -Rick Prijs - Rika - Rockenbach - Roland Verstappen - Rolf - Ronald Reinders - Roxanne - SamSam - Sandra Mooy - Sandra Vanreys - Sarah Rosenberg - Sarah Smiles - Saskia Damen - Savana Schopman - Sherena - Sidney Bischoff - Sjonnie & Anita - Stefan Mondial - Stet as Quo - Steve & Rosina - Stroatklinkers - Tamara & Tom Davys - Taneytown - Theo & Theo - Tony Wille - Trisha - Wendy Rivers - Wesley Wolters - Will & Julia -Xiana - Zanger Rinus - Zus ben jij de volgende
Het gedrukte exemplaar

 

Al weer 15 jaar zijn wij de uitgever van het magazine SHOWBIZZINFO. Een uitgave die aandacht heeft voor nationaal entertainment. Het is het medium waar aanbieder en gebruiker van entertainment elkaar ontmoeten. Aandacht voor der artiest maar ook het bedrijf erachter en of het product. SHOWBIZZINFO komt meerdere kerenper jaar bij o.a.

Evenementen – theater en organisatiebureaus
Winkeliers-, ondernemers- , handels-, oranje-, carnaval- buurt-,personeelsverenigingen
Hotels – rederijen – campings cafe
Platenmaatschappijen en A & R managers
Locale – regionale en landelijke radio en televisie zenders
cd verkooppunten
artiesten en entertainers

 

Kortom voor een ieder die een bijdrage kan en wil leveren aan het doen slagen van een feest en of evenement of haar product in de markt wil zetten is SHOWBIZZINFO een waardevolle sleutel. En daarover heeft u nu de beschikking. De sleutel die u rendement oplevert.

Neem ons adres op in uw mailingbestand en wij zullen onze lezers ( uw potentiële klanten) informeren over u – uw product of uw bedrijf.
Maar u kunt uw redactionele bijdrage natuurlijk ook combineren met advertorials – advertenties of cover vermeldingen Onze advertentie tarieven zijn op te vragen door een mail te sturen aan advertentie@showbizzinfo.com
Of neem een abonnement voor slechts EENMALIG 10 euro.#
U krijgt dan altijd het gedrukte nummer toegezonden. Tevens kunt u dan gebruik maken van onze abonnenement service welke u o.a. de mogelijkheid biedt om uw redactioneel te plaatsen in onze 2 wekelijkse nieuwsbrief. U nieuws komt dan snel bij de juiste mensen.

Neem contact met ons op indien u meer informatie wenst. Wij zitten voor u klaar.
Of vraag een kennismakingsnummer aan via
proefnummer@showbizzinfo.com


Voor een overzicht van de covers klik hier