SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor o.a. - Ad en Jannie - Adya - Amber Jo Ann - Angela & Erwin Brandts - Anne Vanschothorst - Anita & Ed - Anita Hulshof - Argo - Audrey Smits - August Hendriks - Bas Verbruggen - Bats - Ben de Ruiter - Bert Hermelink - Bianca Frieling - Blitz - Bobby Bingo Band - BX Music - Bram Bierkens - Burdy - Can Skylatk - Carry Ann - Chiel Kamphuis - Christ Blenzo - Clarance - Claudia Ansel - Coming Soon - Corina Sommer - Country Wytske - Dennis Franke - Die Spatzl - Dina Rodrigues - Doran - Duo Pak Aan - Duo Sunday - Eaden - Eric Baghuis - Erik Flanders - Erik van Kruiselbergen - Erwin Klee - Eveline - Eydie - Exit - Exit 31 - Frycel - Gabry - Gene O - Gert Jan Piek - Gewoon Bram - Gewoon Mounier - Gre Parelmoer - Griet Wiersma - Gwendolina - Gilliyan - Hanny-D - Heidedoosjes - Helen Liebvers - Henriette Kropman - Hugo Peeters - Inch - - Inge - Indywheels - Irene & Marco - Ivo Rosbeek - Jack Kunkels - James Cottrial - Jantje Mulder - Jan Warringa - Janneke de Roo - Jo Smeets - Johan Vlemmix -Johannes Wolters - John Enter - John Otten - Johnny Contant - Jose Wolters - Justus - Katlin - Kees Plat - Koyle - Lina Steevens - Linda Klinkers - Mannes - Manuel Palomo - Marco Schouten - Mark van Veen - Marian Mayloo - Mariska Dijkstra - Mariusz en de Muzikanten - Marjolein - Marlane - Martin Groenewold - Minke en Eelco MiRco - Monica West - La Stampa - de Wijze Mannen - Mr. Black & Blue - Mr.Steel - Nathalie - OG Rip - One Mike - Patrick van Rijsewijk - Paul Logister - Paul Smithuis - Paul van Loo - Peggy Mays - Peter den Hollander - Peter Pijper - Petrys - Ray Delando - Rebzjie - Reina -Rick Prijs - Rika - Rockenbach - Roland Verstappen - Rolf - Ronald Reinders - Roxanne - SamSam - Sandra Mooy - Sandra Vanreys - Sarah Rosenberg - Sarah Smiles - Saskia Damen - Savana Schopman - Sherena - Sidney Bischoff - Sjonnie & Anita - Stefan Mondial - Stet as Quo - Steve & Rosina - Stroatklinkers - Tamara & Tom Davys - Taneytown - Theo & Theo - Tony Wille - Trisha - Wendy Rivers - Wesley Wolters - Will & Julia -Xiana - Zanger Rinus - Zus ben jij de volgende
ORANJE CARROUSEL

Tien jaar ORANJE CARROUSEL vieren we in 2016. We zullen op vele locaties aanwezig zijn met artiesten van eigen bodem en soms uit België
De afgelopen jaren hebben we bewezen dat de slogan 'voor ieder budget het juiste concept' de juiste is. In de afgelopen 10 jaar waren we bij DELFSAIL - HAVENDAGEN - SMARTLAPPENFESTIVAL - KROKUS FESTIVAL - KONIGINNEFEESTEN - KONINGSFEESTEN - BEVRIJDINGSFEESTEN  - RECREATIEPARKEN - CAMPINGS - CAFES - HOTELS - PARTYCENTRA - TUINFEESTEN  - PERSONEELSFEESTEN  ect ect
Op het podium stonden  Frans Duyts  -  Ancora  -  Gebroeders Ko - Stef Ekkel  - Sieneke - Charlene  - Janneke de Roo  Marco Schouten - Marco de Hollander - Peggy Mays  -  Zus -  John Enter  -  Dreamcast - Anita & Ed e.v.a.
Ook in 2016 zal de ORANJE CARROUSEL weer op vele plaatsen te zien en horen zijn met artiesten en muziek van eigen bodem.
Twee - Drie - Vijf  - of max. 8 optredens van ieder zeker 30 minuten.
U heeft bij ons al een Carrousel vanaf 499 euro ( excl btw)
VIER uur top entertainment met sfeer en gezelligheid. Alles incl. licht - geluid en presentatie. Alles is mogelijk en bespreekbaar.
Het is een feest van herkenning.
Bel ons gerust voor aanvullende informatie - mogelijkheden en beschikbare data.
Bereikbaar zowel tijdens als buiten kantoor uren op 0642-548568Naast een aantal  'besloten' zijn er ook dit jaar weer vele lokaties waar je ons kunt tegenkomen. Hieronder de ' voorlopige' agenda.

Artiesten welke optreden hebben allen en of meerdere cd's uitgebracht en zijn regelmatig te zien op diverse clip en radiozenders 

De ORANJE CARROUSEL is de oplossing voor uw evenement. Vraag uw entertainmentleverancier of bel 0642-548568 

Voor impressie hoe het is tijdens de Oranje Carrousel hierbij een link naar de fotopagina:

https://picasaweb.google.com/108718841151339329810/HetOranjeCarrouselDeel1#