SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor o.a. - Ad en Jannie - Adya - Amber Jo Ann - Angela & Erwin Brandts - Anne Vanschothorst - Anita & Ed - Anita Hulshof - Argo - Audrey Smits - August Hendriks - Bas Verbruggen - Bats - Ben de Ruiter - Bert Hermelink - Bianca Frieling - Blitz - Bobby Bingo Band - BX Music - Bram Bierkens - Burdy - Can Skylatk - Carry Ann - Chiel Kamphuis - Christ Blenzo - Clarance - Claudia Ansel - Coming Soon - Corina Sommer - Country Wytske - Dennis Franke - Die Spatzl - Dina Rodrigues - Doran - Duo Pak Aan - Duo Sunday - Eaden - Eric Baghuis - Erik Flanders - Erik van Kruiselbergen - Erwin Klee - Eveline - Eydie - Exit - Exit 31 - Frycel - Gabry - Gene O - Gert Jan Piek - Gewoon Bram - Gewoon Mounier - Gre Parelmoer - Griet Wiersma - Gwendolina - Gilliyan - Hanny-D - Heidedoosjes - Helen Liebvers - Henriette Kropman - Hugo Peeters - Inch - - Inge - Indywheels - Irene & Marco - Ivo Rosbeek - Jack Kunkels - James Cottrial - Jantje Mulder - Jan Warringa - Janneke de Roo - Jo Smeets - Johan Vlemmix -Johannes Wolters - John Enter - John Otten - Johnny Contant - Jose Wolters - Justus - Katlin - Kees Plat - Koyle - Lina Steevens - Linda Klinkers - Mannes - Manuel Palomo - Marco Schouten - Mark van Veen - Marian Mayloo - Mariska Dijkstra - Mariusz en de Muzikanten - Marjolein - Marlane - Martin Groenewold - Minke en Eelco MiRco - Monica West - La Stampa - de Wijze Mannen - Mr. Black & Blue - Mr.Steel - Nathalie - OG Rip - One Mike - Patrick van Rijsewijk - Paul Logister - Paul Smithuis - Paul van Loo - Peggy Mays - Peter den Hollander - Peter Pijper - Petrys - Ray Delando - Rebzjie - Reina -Rick Prijs - Rika - Rockenbach - Roland Verstappen - Rolf - Ronald Reinders - Roxanne - SamSam - Sandra Mooy - Sandra Vanreys - Sarah Rosenberg - Sarah Smiles - Saskia Damen - Savana Schopman - Sherena - Sidney Bischoff - Sjonnie & Anita - Stefan Mondial - Stet as Quo - Steve & Rosina - Stroatklinkers - Tamara & Tom Davys - Taneytown - Theo & Theo - Tony Wille - Trisha - Wendy Rivers - Wesley Wolters - Will & Julia -Xiana - Zanger Rinus - Zus ben jij de volgende
Over ons

     

 

 Showbizzinfo is de poort naar entertainment. 
Wij bieden u een ONE STOP SHOP en dat betekent dat u op iedere vraag welke betrekking heeft op de entertainment geholpen kan worden.
Er wordt ook wel gezegd bij SHOWBIZZINFO zit u goed van idee tot resultaat.
Door onze jarenlange ervaring bieden wij u een compleet pakket als het gaat om entertainment

 

 Een cd opgenomen/uitgebracht en wil je die onder de aandacht brengen van de diverse radio zenders en of programma makers. Wij helpen je graag.
In overleg en met als uitgangspunt jou wensen bieden we je het juiste PLUG EN PROMO PAKKET. Hoog rendement - Korte lijnen - Lage investering
Voor meer informatie klik >>>>

Wil je acht alles weten  
Bel 0642-548568
of mail naar promotie@showbizzinfo.com 
 

Maar je kunt natuurlijk ook op zoek zijn naar promotie bij die doelgroep welke ' dagelijks' zoekende is naar invulling voor feesten - evenementen en partijen
Ook hier kunnen wij met onze expertise je van dienst zijn
mail daarvoor naar promotie@showbizzinfo.com

 Ook voor een complete feestavond en of middag met artiesten van eigen bodem zit u goed bij SHOWBIZZINFO. Ons netwerk geeft u de mogelijkheid om een feest te geven waarvan met recht gezegd kan worden"Voor ieder budget het juiste concept
Mail voor meer informatie  naar oranje@showbizzinfo.com 
Voor meer informatie  
>>>>

 
 Via het magazine en of onze gratis digitale nieuwsbrief geven wij informatie van, voor en over de entertainment  aan de branche gerelateerde bedrijven.
Het magazine Showbizzinfo is al jaren een welkome informatiebron voor:

 handels-, personeels-, winkeliers-, oranje-, carnavals- en buurtverenigingen
theater-, evenementen en organisatiebureaus, V V V kantoren
bedrijven in het jaar voorafgaand aan een jubileum
muziek cafés - hotels - recreatiecentra - campings
verkooppunten cd/dvd's
platenmaatschappijen en A&R managers
artiesten en entertainers
voor meer info
>>>>

 Maar ook voor:
drukwerk - drukwerkbegeleiding
cd persingen
cd duplicaties
opname studio
teksten

Mocht u na het bezoek van deze site nog vragen hebben mail deze naar  geert@showbizzinfo.com   of
BEL 0031(0)642-548568
wij hanteren geen kantoortijden en dat betekent dat u ons ook in de avonduren en in het weekend kunt bellen