SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor o.a. - Ad en Jannie - Adya - Amber Jo Ann - Angela & Erwin Brandts - Anne Vanschothorst - Anita & Ed - Anita Hulshof - Argo - Audrey Smits - August Hendriks - Bas Verbruggen - Bats - Ben de Ruiter - Bert Hermelink - Bianca Frieling - Blitz - Bobby Bingo Band - BX Music - Bram Bierkens - Burdy - Can Skylatk - Carry Ann - Chiel Kamphuis - Christ Blenzo - Clarance - Claudia Ansel - Coming Soon - Corina Sommer - Country Wytske - Dennis Franke - Die Spatzl - Dina Rodrigues - Doran - Duo Pak Aan - Duo Sunday - Eaden - Eric Baghuis - Erik Flanders - Erik van Kruiselbergen - Erwin Klee - Eveline - Eydie - Exit - Exit 31 - Frycel - Gabry - Gene O - Gert Jan Piek - Gewoon Bram - Gewoon Mounier - Gre Parelmoer - Griet Wiersma - Gwendolina - Gilliyan - Hanny-D - Heidedoosjes - Helen Liebvers - Henriette Kropman - Hugo Peeters - Inch - - Inge - Indywheels - Irene & Marco - Ivo Rosbeek - Jack Kunkels - James Cottrial - Jantje Mulder - Jan Warringa - Janneke de Roo - Jo Smeets - Johan Vlemmix -Johannes Wolters - John Enter - John Otten - Johnny Contant - Jose Wolters - Justus - Katlin - Kees Plat - Koyle - Lina Steevens - Linda Klinkers - Mannes - Manuel Palomo - Marco Schouten - Mark van Veen - Marian Mayloo - Mariska Dijkstra - Mariusz en de Muzikanten - Marjolein - Marlane - Martin Groenewold - Minke en Eelco MiRco - Monica West - La Stampa - de Wijze Mannen - Mr. Black & Blue - Mr.Steel - Nathalie - OG Rip - One Mike - Patrick van Rijsewijk - Paul Logister - Paul Smithuis - Paul van Loo - Peggy Mays - Peter den Hollander - Peter Pijper - Petrys - Ray Delando - Rebzjie - Reina -Rick Prijs - Rika - Rockenbach - Roland Verstappen - Rolf - Ronald Reinders - Roxanne - SamSam - Sandra Mooy - Sandra Vanreys - Sarah Rosenberg - Sarah Smiles - Saskia Damen - Savana Schopman - Sherena - Sidney Bischoff - Sjonnie & Anita - Stefan Mondial - Stet as Quo - Steve & Rosina - Stroatklinkers - Tamara & Tom Davys - Taneytown - Theo & Theo - Tony Wille - Trisha - Wendy Rivers - Wesley Wolters - Will & Julia -Xiana - Zanger Rinus - Zus ben jij de volgende
Radio promotie

 

 

LAGE INVESTERING - HOOG (AIRPLAY)RENDEMENT

CD opgenomen/uitgebracht en dan wil je hem natuurlijk op de radio horen. 
Bij veel radiozenders verzorgt SHOWBIZZINFO de promotie ( pluggen) van cd's en dvd's/clips.
En ook jou kunnen wij van dienst zijn.
Wij zullen ons bestand van ruim 5000 radiozenders - muzieksamenstellers en programmamakers separaat informeren over de geluidsdrager.
In ons 'vaste' bestand zitten 

NPO 1 - NPO 2 - NPO 3 - NPO 5 - NPO 6 -
de afzonderlijke landelijke omroepen maar ook de commerciele
(waaronder RADIO NL - PUUR NL),regionale,lokale en alle andere omroepen.
Wij proberen airplay te genereren bij bovenstaande omroepen/programma's en daarnaast zullen wij ook kijken of (indien gewenst)er acties mogelijk zijn en of interviews ( live/telefonisch) kunnen worden geregeld met als doel extra aandacht aan de cd en de artiest. 

We zullen het nummer ( indien gewenst) ter download aanbieden bij  download portals welke meetellen voor de TOP 100.

Zo kun je je geluidsdrager downloaden via o.a. onderstaande portals

 


Natuurlijk vergeten we voor de promotie de horeca en kermis niet.

 


Verder stopt onze plug en promo niet
want we zullen de schrijvende pers ( dag-, week- , maand- en branche bladen maar ook Internet portals)informeren middels perserichten.
Dit leidt vaak tot plaatsing van onze artikelen wat weer extra aandacht geeft aan artiest en of product. 

Regelmatig ontvangt u van ons feedback over cd/clip/dvd.
Hiermee geven we aan dat we meer doen dan alleen maar afgeven.


Voor een complete plug en promo zoals hierboven omschreven
hebben wij 50 fysieke exemplaren nodig.

Ons tarief voor plug en promotie zoals hierboven omschreven slechts 200 euro
(er zijn al mogelijkhden vanaf 100 euro)

Bel ons voor meer informatie

Doordat wij geen kantoortijden hanteren kun je ons ook 's avonds en in het weekend bereiken. Mailen kan natuurlijk 24 uur per dag. 

Velen zijn je voor gegaan  

Ben jij de volgende?


 Je kunt ons bereiken op
0642-548568
of
per mail
promotie@showbizzinfo.com

Wil je meer over ons weten klik dan hier

Onze database wordt continu geactualiseerd en bevat zoveel mogelijk gerichte personen die daadwerkelijk de playlists/recensies/programma's samenstellen