SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Can Skylark

 

 

CAN SKYLARK  -  NO FEAR TO FALL (BUTTERFLY) 

CAN SKYLARK begon als 13 jarige als zangeres in Gospel bands en kerkkoren in en rond Cape Town ( Zuid Afrika) Vele podia heeft ze beklommen alvorens ze de studio in ging voor het opnemen van een cd. Het jaar 2012 was voor haar het jaar waarin ze in haar eigen land haar fans kon trakteren op een compleet album . Het album kreeg als titel PURE mee.Dertien waanzinnig mooie stukken. De media schreef niets dan lof over het album en ook de radiozenders lieten merken dat ze het een geweldig album vonden door tracks van het veelvuldig te laten horen.
CAN SKYLARK zag dit succes als basis om haar muzikale vleugels uit slaan en te ook het album uit te brengen in EUROPA. In 2013 zal dat gaan gebeuren. Alvorens het album in de winkel ligt heeft ze eerst gekozen om een single uit te brengen en dat is NO FEAR TO FALL ( Butterfly).
Ga er maar even voor zitten en ontdek de schoonheid van dit nummer. Via onderstaande link is het te downloaden. En mocht u na het horen van dit nummer meerdere nummers van haar willen ontvangen of haar in uw programma willen interviewen. Deze internationale ster is daarvoor beschikbaar

 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld