SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Hugo Peeters

 

 

LEKKER WOKKE  _  HUGO PEETERS

 

 

Met zowel CAIPIRINHA en ECHTE VRIENDEN en IK WIL  heeft Hugo Peeters goed geschoord bij de diverse radiozenders. Het nieuwe jaar start voor deze uit Gelderland afkomstige zanger met een feestnummer die hem door de komende carnaval gaat brengen. Vorig jaar was het al een veel gevraagd nummer tijdens deze feesten en daarom heeft hij besloten om het nummer in 2012 als (promo) single te laten verschijnen.

LEKKER WOKKE is afkomstig van zijn laatste album en heeft een hoog mee zinggehalte. Ga er voor zitten en luister het nummer een aantal malen en denk daar een volle zaal feestvierders bij. De polonaise is dan zo gestart.

Kijk voor meer informatie op www.hugopeeters.nl  

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld