SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor o.a. - Ad en Jannie - Adya - Amber Jo Ann - Angela & Erwin Brandts - Anne Vanschothorst - Anita & Ed - Anita Hulshof - Argo - Audrey Smits - August Hendriks - Bas Verbruggen - Bats - Ben de Ruiter - Bert Hermelink - Bianca Frieling - Blitz - Bobby Bingo Band - BX Music - Bram Bierkens - Burdy - Can Skylatk - Carry Ann - Chiel Kamphuis - Christ Blenzo - Clarance - Claudia Ansel - Coming Soon - Corina Sommer - Country Wytske - Dennis Franke - Die Spatzl - Dina Rodrigues - Doran - Duo Pak Aan - Duo Sunday - Eaden - Eric Baghuis - Erik Flanders - Erik van Kruiselbergen - Erwin Klee - Eveline - Eydie - Exit - Exit 31 - Frycel - Gabry - Gene O - Gert Jan Piek - Gewoon Bram - Gewoon Mounier - Gre Parelmoer - Griet Wiersma - Gwendolina - Gilliyan - Hanny-D - Heidedoosjes - Helen Liebvers - Henriette Kropman - Hugo Peeters - Inch - - Inge - Indywheels - Irene & Marco - Ivo Rosbeek - Jack Kunkels - James Cottrial - Jantje Mulder - Jan Warringa - Janneke de Roo - Jo Smeets - Johan Vlemmix -Johannes Wolters - John Enter - John Otten - Johnny Contant - Jose Wolters - Justus - Katlin - Kees Plat - Koyle - Lina Steevens - Linda Klinkers - Mannes - Manuel Palomo - Marco Schouten - Mark van Veen - Marian Mayloo - Mariska Dijkstra - Mariusz en de Muzikanten - Marjolein - Marlane - Martin Groenewold - Minke en Eelco MiRco - Monica West - La Stampa - de Wijze Mannen - Mr. Black & Blue - Mr.Steel - Nathalie - OG Rip - One Mike - Patrick van Rijsewijk - Paul Logister - Paul Smithuis - Paul van Loo - Peggy Mays - Peter den Hollander - Peter Pijper - Petrys - Ray Delando - Rebzjie - Reina -Rick Prijs - Rika - Rockenbach - Roland Verstappen - Rolf - Ronald Reinders - Roxanne - SamSam - Sandra Mooy - Sandra Vanreys - Sarah Rosenberg - Sarah Smiles - Saskia Damen - Savana Schopman - Sherena - Sidney Bischoff - Sjonnie & Anita - Stefan Mondial - Stet as Quo - Steve & Rosina - Stroatklinkers - Tamara & Tom Davys - Taneytown - Theo & Theo - Tony Wille - Trisha - Wendy Rivers - Wesley Wolters - Will & Julia -Xiana - Zanger Rinus - Zus ben jij de volgende
Stroatklinkers

 

DER BENNEN VEUL MOOIE WICHTER IN GRUNNEN  -  STROATKLINKERS

 

“Vrizze Wind” is de titel van de nieuw CD van de Groningse folk-bluegrass formatie StroatklinkerS. De formatie bestaat inmiddels 22 jaar en heeft in der loop der tijd een geheel eigen, origineel geluid ontwikkeld. Op deze, inmiddels 6e CD benadrukken de mannen de kracht van deze formatie:  muzikaliteit, originaliteit en humor. De 15 nummers kennen een grote diversiteit, variërend van bluegrass, (soms met Keltische invloeden), tot de sfeer van traditionele Groningse (volks)liederen. 13 nummers komen uit eigen koker. Muzikaal altijd sterk en doorgaans voorzien van prachtige, harmonieuze samenzang. Frontman en gitarist  Bob Heidema heeft weer het grootste deel geschreven en gecomponeerd. Maar ook de inmiddels befaamde , Engelse multi-instrumentalist Adrian Farmer heeft aan diverse nummers meegeschreven. Dat geldt ook voor accordeon-virtuoos Henk Bloupot, de immer “strakke” bassist Frank Heidema en mandolinespeler met eigen stijl, Harry Jansen.

Op deze CD is te horen dat Bob Heidema zich de laatste jaren sterk heeft ontwikkeld als tekstdichter. De teksten  zijn afwisselend qua sfeer. Van vrolijke en grappige (bijna) onzin tot  ernstige en gevoelige overpeinzingen, die een beeld geven van het lief en leed dat  hoort bij zijn levensfase. Zeer herkenbaar voor leeftijdgenoten, maar ook voor anderen. Dat geldt ook voor de liefdevolle en kleurrijke beschrijvingen van  het Noordelijk landsdeel Groningen. Gastmuzikanten Joost van Es (viool) en Geert Oude Weernink (tin whistle) versterken op unieke wijze het eigen geluid van de Groningse formatie.

Deze CD zal voor de vele vaste fans als “zeer herkenbaar en typisch StroatklinkerS”  worden ervaren. Maar toch heeft deze CD een nieuw, ander geluid. Dat is de verdienste van meester-technicus Michiel Hoogenboezem, bekend van talloze super producties, maar nu voor het eerst betrokken bij het werk van StroatklinkerS. En dat is te horen: voller, mooier en transparanter dan ooit tevoren! En omdat deze heren al jaren door de provincie toeren weten ze als geen ander dat er VEUL MOOIE WICHTER IN GRUNNEN. Dat is dan ook de eerste single afkomstig van het nieuwe album. 

Voor meer informatie  www.stroatklinkers.nl

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld