SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Taneytown

Ain’t your fool anymore

Deze nieuwe single ( opvolger van Junction 17)van Taneytown is eigenlijk een anti-lovesong. De aanleiding is het aanschouwen door Edwin Jongedijk van een discussie tussen twee geliefden. Edwin hoorde niet hoe deze discussie eindigde, maar de gedachte aan de reactie van de man vormde de titel van deze single: ‘Ain’t Your Fool Anymore’. De muziek voor dit nummer was al grotendeels klaar en is voortgekomen uit een soort Tom-Petty-vibe.

 

Taneytown 

Ruim tien jaar geleden besloot een groep vrienden samen muziek te maken. Ze groeiden op in Noord-Nederland en deelden een passie voor country, southern-rock en Americana. Plattelandsmuziek uit zuidelijk Amerika waarvan de sfeer en emotie naadloos aansluit bij hun jeugdervaringen. Ze gebruiken het als inspiratiebron en geven er een eigen draai aan.

De soundtrack van hun jeugd is doordrenkt met de Amerikaanse muziek van The Eagles, Elvis Presley, Johnny Cash, Bruce Springsteen en later Steve Earle. Het was één van zijn nummers die ze kozen als bandnaam: Taneytown. Een keuze die uiteindelijk resulteerde in een rotsvaste vriendschap met het Amerikaanse stadje waar Steve Earle over zong.

Taneytown heeft bewezen een Nederlandse band met internationale potentie te zijn, met drie studioalbums, een live-album, drie Amerikaanse tours en regelmatige optredens in Duitsland. De vriendengroep is uitgegroeid tot een strak op elkaar ingespeelde rootsrockband dat met materiaal van het songwriterduo Jongedijk/Prinsen een uniek eigen geluid heeft gevonden. Amerikaans, maar met beide benen stevig op de Noord-Nederlandse grond.

De langverwachte opvolger ‘Ashes to the Wind’ komt vier jaar na de release van ‘East Of Everything’.

 

Track afkomstig van het album “Ashes to the Wind”
Marista  MCD 9614
Bezoek ook de website www.taneytown.nl

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld