SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Saskia Damen

 

 

 

SASKIA DAMEN  -  JIJ BENT DE ZON IN MIJN LEVEN

  

 Het jaar 2012 is voor zangeres Saskia Damen zeer zonnig verlopen. Het nummer RIO werd een superknaller en stond hoog in menig hitlijst. Voor een goede opvolger was de keuze dan ook niet moeilijk om wederom gebruik te maken van het schrijftalent Alice May(wood) Had ze met RIO een vertaling nu is het een compleet nieuw nummer waar Alice ( samen met Patrick Schouten) verantwoordelijk is voor zowel de tekst als de muziek. JIJ BENT DE ZON IN MIJN LEVEN is de titel en geeft muzikale hoop dat de zomer nu echt gaat beginnen..
Deze single is het begin van een nu al geweldig muzikaal 2013 want naast deze single zal er in de loop van 2013 nog een single verschijnen en zijn er ‘ voorzichtig’ plannen voor een debuut album.

De komende weken zullen drukke weken worden voor SASKIA DAMEN want ter promotie van deze single en om alles te vertellen over haar muzikale plannen zal ze een radio promotie tour doen die haar brengt bij vele radio zenders in zowel Nederland als België.

 

 

 

 

 
Reacties

Angelique Doedens op 16-05-2013 08:09

Hallo Saskia

Wil graag nederlands muziek luisteren

Groetjes angelique en jurrie

 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld