SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Tres Chic

 

 

TRES CHIC  -  HET WILHELMUS

 

 

 

 

Très Chic is Arnold de Jong (zang) en Frans van den Borg (keyboard en zang). Dit duo heeft al jarenlang ervaring met het uitbrengen van evergreens op hun eigen manier. Twee jaar geleden kwam er al een album uit met de 13 mooiste songs, van o.a. Antonio Carlos Jobim, Neil Sekada en Chris DeBurgh. Een tweede album volgde snel daarna met als titel ‘Diamonds & Gold’.

Nu volgt een speciale single en het is erg bijzonder dat ons eigen volkslied voor het eerst op single uitgebracht wordt. Hun nieuwe single Het Wilhelmus bevat zowel een instrumentale versie als een versie met zang.

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld