SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Martin Groenewold

 

MARTIN GROENEWOLD – ’GROTE WERELD’ (cds Trabi Schallplatten – TS2-030413)

                                            

Natuurlijk: ook singer-songwriter Martin Groenewold (Groningen, 1972) heeft inmiddels het gemak van Spotify en iTunes ontdekt. Maar zijn hart gaat pas sneller kloppen als hij een ouderwetse elpee in handen krijgt. Vinyl, het liefst zo stevig mogelijk. En met hoezen die er nog écht toe doen.

Zo ongeveer staat ook Royal Wood in het leven,  een Canadese eind-dertiger die in eigen land de status van popheld geniet, maar in Nederland nog slechts bekend is bij de happy few. Dat laatste vooral via het prachtprogramma For The Record van Leo Blokhuis en Mart Smeets, waarin zijn werk geregeld was te horen. Waarmee feitelijk de basis werd gelegd voor Martin Groenewolds nieuwe single: GROTE WERELD.

Het was namelijk via de good old radio dat Martin de muziek van Royal leerde kennen. Daarna waren het moderne middelen – Facebook,  e-mail  – waarmee de twee muzikanten met elkaar in contact kwamen. Lang verhaal kort: GROTE WERELD is het resultaat van een wederzijdse waardering voor elkaars muziek.

Het liedje is een bewerking van Royals compositie A Mirror Without, afkomstig van diens doorbraakalbum A Good Enough Day (2007). Het nummer werd onder meer gebruikt in de hitserie Grey’s Anatomy. De Nederlandse tekst, een ode aan het (ook al bijna ouderwetse) gezinsleven, is geschreven door Martin Groenewold.

GROTE WERELD is de voorloper van het nieuwe album LUXEPROBLEMEN, dat na de zomer van 2013 verschijnt. Op die plaat werkt Martin Groenewold intensief samen met Bert Hermelink, songschrijver en toetsenist van Toontje Lager. Het duo maakte eerder de albums DINGEN TE DOEN (2005), ZOIETS MOET HET ZIJN (2008) en PANTOFFELHELD OP OORLOGSPAD (2011, verkrijgbaar op cd en… vinyl).

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld