SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor o.a. - Ad en Jannie - Adya - Amber Jo Ann - Angela & Erwin Brandts - Anne Vanschothorst - Anita & Ed - Anita Hulshof - Argo - Audrey Smits - August Hendriks - Bas Verbruggen - Bats - Ben de Ruiter - Bert Hermelink - Bianca Frieling - Blitz - Bobby Bingo Band - BX Music - Bram Bierkens - Burdy - Can Skylatk - Carry Ann - Chiel Kamphuis - Christ Blenzo - Clarance - Claudia Ansel - Coming Soon - Corina Sommer - Country Wytske - Dennis Franke - Die Spatzl - Dina Rodrigues - Doran - Duo Pak Aan - Duo Sunday - Eaden - Eric Baghuis - Erik Flanders - Erik van Kruiselbergen - Erwin Klee - Eveline - Eydie - Exit - Exit 31 - Frycel - Gabry - Gene O - Gert Jan Piek - Gewoon Bram - Gewoon Mounier - Gre Parelmoer - Griet Wiersma - Gwendolina - Gilliyan - Hanny-D - Heidedoosjes - Helen Liebvers - Henriette Kropman - Hugo Peeters - Inch - - Inge - Indywheels - Irene & Marco - Ivo Rosbeek - Jack Kunkels - James Cottrial - Jantje Mulder - Jan Warringa - Janneke de Roo - Jo Smeets - Johan Vlemmix -Johannes Wolters - John Enter - John Otten - Johnny Contant - Jose Wolters - Justus - Katlin - Kees Plat - Koyle - Lina Steevens - Linda Klinkers - Mannes - Manuel Palomo - Marco Schouten - Mark van Veen - Marian Mayloo - Mariska Dijkstra - Mariusz en de Muzikanten - Marjolein - Marlane - Martin Groenewold - Minke en Eelco MiRco - Monica West - La Stampa - de Wijze Mannen - Mr. Black & Blue - Mr.Steel - Nathalie - OG Rip - One Mike - Patrick van Rijsewijk - Paul Logister - Paul Smithuis - Paul van Loo - Peggy Mays - Peter den Hollander - Peter Pijper - Petrys - Ray Delando - Rebzjie - Reina -Rick Prijs - Rika - Rockenbach - Roland Verstappen - Rolf - Ronald Reinders - Roxanne - SamSam - Sandra Mooy - Sandra Vanreys - Sarah Rosenberg - Sarah Smiles - Saskia Damen - Savana Schopman - Sherena - Sidney Bischoff - Sjonnie & Anita - Stefan Mondial - Stet as Quo - Steve & Rosina - Stroatklinkers - Tamara & Tom Davys - Taneytown - Theo & Theo - Tony Wille - Trisha - Wendy Rivers - Wesley Wolters - Will & Julia -Xiana - Zanger Rinus - Zus ben jij de volgende
The Hangouts

 

 

Stones in het FRIES

 

Na Leonard Cohen, the Beatles en Bob Dylan moest het er van komen.
De grootste Rock ’n Roll band aller tijden bestaat 50 jaar. Reden voor de Friese band The Hangouts om zich te buigen over de nummers van de Stones.

 

Voor de vertaling van de 12 nummers op het album is dichter/muzikant Hein Jaap Hilarides in de arm genomen. Hij is tevens verantwoordelijk voor de piano-partijen.

Zo zijn diverse bekende hits onder handen genomen, zoals Brown Suger (Blond Famke), Wild Horses (Wylde Hynders) en Tumblin’ Dice (Rôljende Stien). Maar verwacht ook onbekendere parels van nummers, zoals Gimme Shelter (Jou My Smoute) en Sad Sad Sad (Min Min Min).


Dat juist de Leeuwarder Hangouts dit oppakken zal niemand verbazen. De band maakte eerder al cd’s met geheel eigen werk die goed werden ontvangen.
Maar in nagenoeg iedere recensie werd geschreven dat het geluid van de Hangouts erg doet denken aan dat van de Stones.
Daar komt nog bij dat frontman Einte Bijlsma – zonder dat hij daar ook maar enige moeite voor doet - de looks heeft van Mick Jagger. 

Van dit album is  Tumblin’ Dice (Rôljende Stien) als single verschenen en wij hopen dan ook dat dit nummer net zo wordt opgepakt door jullie als radiomensen als door het publiek tijdens de live shows. Het publiek is laaiend enthousiast. Kijk voor meer informatie ook op www.hangouts.nlReacties

Dick de Graaf op 27-04-2013 21:49

Hallo,

Hierbij wilde ik even laten weten dat ik de single van The Hangouts heb gedownload en dat ik hem in de komende uitzendingen van mijn programma De Etherbak bij Smelne FM ga draaien en de berichtgeving in de gaten zal houden. Verder heb ik een collega die een programma in streektalen doet er op attent gemaakt. Op de website van The Hangouts kan ik (nog) niet ontdekken hoe ik de hele CD kan bestellen, maar die is natuurlijk verplichte kost, dus die komt er wel.

Vriendelijke groet,

Dick de Graaf.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld