SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Linda Klinkers

 

 

 

Linda Klinkers
Song out of my heart

 

 

Linda Klinkers stond als 7 jarig meisje voor het eerst op het podium. Niet als zangeres maar tijdens een piano uitvoering. Ze ging  klassieke muziek studeren aan de muziekschool en niet veel later kwam daar zang bij.Vanaf dat moment wist ze het zeker. Ze ging haar droom achterna en wilde zangeres worden. De muziek welke door haar zelf wordt gecomponeerd en ook de tekst komt van eigen hand. Een muziekmedium wordt ze ook wel genoemd.

Met haar muziek kan ze gevoelens overbrengen mensen en dat ze graag en goed.

“Waar muziek gespeeld wordt, is beweging in de ziel en dit kan een zekere genezing veroorzaken” is een regelmatig terugkerende zin van Linda. Waar je ook zingt de toehoorder moet met een goed gevoel naar huis gaan. ‘Song out of my heart’ is afkomstig van het album ‘Colours of Hope’ en verkrijgbaar in de betere cd speciaalzaken en natuurlijk in zijn geheel te downloaden via de diverse downloadportals.

 

meer informatie             www.linda-klinkers.nl


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld