SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor artiesten uit o.a. Nederland - Belgiƫ - Engeland - Amerika - Duitsland - Oostenrijk - Australiƫ
Lisa Marie - Hugo Peeters

 

 

 

LISA MARIE  _  HUGO PEETERS

 

 

Met zijn singles scoort Hugo Peeters altijd goed.  CAIPIRINHA en ECHTE VRIENDEN en IK WIL  worden op de diverse zenders nog regelmatig ten gehore gebracht.Aan die lijst hoopt Hugo er binnenkort een toe te kunnen gaan voegen want vandaag is verschenen de nieuwe single LISA MARIE. Een nummer die laat horen dat je deze sympathieke zanger uit het Gelderse Gendt niet in een hokje kan plaatsen.
Hij weet met zijn keuze altijd weer voor een verrassing te zorgen en ook deze keer. Met het beluisteren van LISA MARIE zou je de indruk kunnen krijgen dat Hugo zich maar al te graag laat bekeuren door deze dame.

Kijk voor meer informatie op www.hugopeeters.nl  

 

 

 

LISA MARIE  -  HUGO PEETERS

 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld