SHOWBIZZINFO
wij maken promotie bereikbaar - succesvol en betaalbaar
Bent u werkzaam bij een (internet)radio- of televisiestation neem dan contact met ons op. Wij stellen ons en onze producten graag aan u voor
PROMOTIE INFO

Wij promoten vele stromingen in de muziek. Ons motto luidt "wat je niet aanbiedt zal niet worden gedraaid op de radio". In de afgelopen jaren hebben wij Blues - Rock - Funk - Jazz - Pop -  Duitstalig - Nederlandstalige muziek onder de aandacht mogen brengen bij ons netwerk. Wij hebben  contact met een  netwerk van radiomakers, muziekjournalisten, tijdschriften, dag- week en maandbladen en lokale, regionale en landelijke radiozenders. Bij de genoemde radiozenders zitten ook de zenders die belangrijk zijn voor het uitbetalen van SENA gelden. Uiteraard vergeten wij niet de muzieksystemen die gebruikt worden in de horeca - recreatie en of kermis.

Muziek en artiesten promotie
Wij verzorg(d)en muziek- en artiesten promotie voor o.a. - Ad en Jannie - Adya - Amber Jo Ann - Angela & Erwin Brandts - Anne Vanschothorst - Anita & Ed - Anita Hulshof - Argo - Audrey Smits - August Hendriks - Bas Verbruggen - Bats - Ben de Ruiter - Bert Hermelink - Bianca Frieling - Blitz - Bobby Bingo Band - BX Music - Bram Bierkens - Burdy - Can Skylatk - Carry Ann - Chiel Kamphuis - Christ Blenzo - Clarance - Claudia Ansel - Coming Soon - Corina Sommer - Country Wytske - Dennis Franke - Die Spatzl - Dina Rodrigues - Doran - Duo Pak Aan - Duo Sunday - Eaden - Eric Baghuis - Erik Flanders - Erik van Kruiselbergen - Erwin Klee - Eveline - Eydie - Exit - Exit 31 - Frycel - Gabry - Gene O - Gert Jan Piek - Gewoon Bram - Gewoon Mounier - Gre Parelmoer - Griet Wiersma - Gwendolina - Gilliyan - Hanny-D - Heidedoosjes - Helen Liebvers - Henriette Kropman - Hugo Peeters - Inch - - Inge - Indywheels - Irene & Marco - Ivo Rosbeek - Jack Kunkels - James Cottrial - Jantje Mulder - Jan Warringa - Janneke de Roo - Jo Smeets - Johan Vlemmix -Johannes Wolters - John Enter - John Otten - Johnny Contant - Jose Wolters - Justus - Katlin - Kees Plat - Koyle - Lina Steevens - Linda Klinkers - Mannes - Manuel Palomo - Marco Schouten - Mark van Veen - Marian Mayloo - Mariska Dijkstra - Mariusz en de Muzikanten - Marjolein - Marlane - Martin Groenewold - Minke en Eelco MiRco - Monica West - La Stampa - de Wijze Mannen - Mr. Black & Blue - Mr.Steel - Nathalie - OG Rip - One Mike - Patrick van Rijsewijk - Paul Logister - Paul Smithuis - Paul van Loo - Peggy Mays - Peter den Hollander - Peter Pijper - Petrys - Ray Delando - Rebzjie - Reina -Rick Prijs - Rika - Rockenbach - Roland Verstappen - Rolf - Ronald Reinders - Roxanne - SamSam - Sandra Mooy - Sandra Vanreys - Sarah Rosenberg - Sarah Smiles - Saskia Damen - Savana Schopman - Sherena - Sidney Bischoff - Sjonnie & Anita - Stefan Mondial - Stet as Quo - Steve & Rosina - Stroatklinkers - Tamara & Tom Davys - Taneytown - Theo & Theo - Tony Wille - Trisha - Wendy Rivers - Wesley Wolters - Will & Julia -Xiana - Zanger Rinus - Zus ben jij de volgende
MiRco & de Wijze Mannen

 

Na Peter Frampton & Bon Jovi nu MiRco & de Wijze Mannen... de terugkeer van de talkbox!

 

‘Ik KOM VOOR JOU, Anouk

Ook al zie ik je regelmatig hangen in de kroeg

Ik KOM VOOR JOU, hoe heet je ook alweer

Je hebt niet veel indruk gemaakt de laatste keer

Ik KOM VOOR JOU, Angelique

Ik praat over sex, jij over romantiek...

Maar wat ik eigenlijk zeggen wil...’

 

 

MiRco & de Wijze Mannen staat voor de heropstanding van de Nederrock!

 

Eindelijk weer eens een pittig Nederlandstalig nummer dat boven komt drijven!

‘Kom Voor Jou’ is zoals ‘Kom van dat dak af’ maar dan helemaal van deze tijd.

Na Peter Frampton, Bon Jovi  en Moke is MiRco & de Wijze Mannen de eerste Nederpopband die een talkbox gebruikt.

MiRco met zijn wijze mannen bewijzen dat liedjes over de liefde wel degelijk ballen kunnen hebben.

Luister en raak overtuigd!

 

In de jaren negentig deed akoestische verhalenverteller MiRco al ervaring op in dit genre met zijn band ‘Eindeloos’.

Als solo-artiest bracht hij vervolgens 2 singles uit die met groot enthousiasme werden ontvangen. Met ‘Hou Vast’ was hij te gast bij 3FM en over ‘Kijken, kijken, niet kopen’ zei Giel Beelen: ‘Dit is echt leuk man.’

 

Voor zijn nieuwe single ‘Kom Voor Jou’ en album dat later dit jaar volgt, heeft hij de hulp ingeroepen van De Wijze Mannen.

En zoals je bij MiRco kunt verwachten, bestaat De Wijze Mannen, in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, uit zowel vrouwen als mannen. Hammond, sax, stemmen en een hoop verhalen is wat je van deze band kan verwachten.

MiRco omschrijft zijn manier van liedjes schrijven als volgt: ‘Keith Richards zei ooit dat mooie liedjes in de lucht hangen. Je moet ze alleen op het goede moment plukken. Hij heeft gelijk. Liedjes wachten en zweven boven ons. Tijd voor mij om ze te plukken.’


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld